3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική μέσω Klarna Εκπτωση 15% με την εγγραφή σου στο newsletter με τον κωδικό FEDORA15 στο check out

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
search

Επιστροφές - Αλλαγές

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται δεκτή εαν:

  • Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.
  • Το προϊόν δεν είναι λερωμένο ή αλλοιωμένο.
  • Ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση.

 

Επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο τηλέφωνο 2310-951353 ή στα social media του fedora fashion, εαν το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, ( απόδειξη και καρτελάκια) που αποδεικνύουν την συναλλαγή για να μπορέσετε να το επιστρέψτε, εφόσον τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις. Οι αλλαγές για να πραγματοποιηθούν πρέπει να γίνουν μέσα σε διάστημα 14 ημέρων.

Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος 

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδοθεί είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας) μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός Τριών (3) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στο τηλέφωνο 2310-951353 ΄η στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης  facebook  & instagram fedora fashion, fedora.gr . Τα έξοδα επιστροφής θα επιβαρύνουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα fedora.gr. Με την παραλαβή του λανθασμένου προϊόντος θα γίνει η αποστολή του σωστού προϊόντος που έχετε παραγγείλει.


Επιστροφή Χρημάτων:

To κόστος της επιστροφής των προϊόντων το αναλαμβάνει ο καταναλωτής εκτός κι αν οφείλεται σε λάθος δικό μας. Εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εντός 3 ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε το προϊόν. Με την παραλαβή του δέματος ελέγχουμε αν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και εντός 14 ημερολογιακών ημερών επιστρέφονται τα χρήματα στον λογαριασμό σας.

Το δέμα μέχρι που να φτάσει σε εμάς είναι σε δική σας ευθύνη για το αν χαθεί ή πάθει οποιαδήποτε ζημιά καθώς επίσης όπως και το προϊόν επιστροφής θα πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση (να μην έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι, να μην έχει πλυθεί, να μην έχει υποστεί καμία αλλοίωση). 
 
Να σας ενημερώσουμε ότι οι επιστροφές χρημάτων μας γίνονται μέσω της τράπεζας Eurobank.
Σε περίπτωση που έχετε άλλη τράπεζα τα έξοδα συναλλαγής επιμερίζονται και από τις δύο πλευρές!
Τέλος τα έξοδα αντικαταβολής των 2€ δεν επιστρέφονται, επιστρέφεται μόνο η αξία του ρούχου!
Αλλαγές και επιστροφές γίνονται εντός 14 εργάσιμων ημερών.

Επιστροφή χρημάτων δεν πραγματοποιείται σε εκπτωτικά προϊόντα.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.